Waarom zou u kiezen voor Labgear?

Als u bij ons iets besteld zult u altijd tevreden zijn.

 

Wij staan voor kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. We bieden producten aan die u kunnen helpen met uw gezondheid, u helpen concentreren, of u helpen ongedierte te bestrijden in uw (biologische) tuin.

Er zijn veel producten op de markt die worden aangeboden als organisch of biologisch, terwijl deze producten niet organisch of biologisch zijn. Hier zijn wij niet blij mee. Dit is een van de redenen waarom wij zijn begonnen met het aanbieden van onze producten. Uw gezondheid gaat boven alles. Al onze producten zijn grondig getest. Hier komt ook onze naam vanaf.

 

Wij staan voor top service

Een uitstekende service vinden wij heel belangrijk. Wij staan altijd voor onze klanten klaar.

We proberen u zo veel mogelijk eerlijke informatie te geven over onze producten. Als u vragen heeft kunt u altijd een mailtje sturen naar: info@labgear.nl

Binnen 24 uur proberen wij u te beantwoorden.

Wij zijn onlangs geopend. We werken iedere dag aan onze website. We proberen onze informatie, producten en verpakking constant te verbeteren.

 

Unieke producten

Wij zoeken naar opkomende producten die in Nederland/Belgie (nog) niet zo bekend zijn. Onze producten helpen onze klanten op verschillende manieren.

Enkele voorbeelden:

Adrafinil (Progress mindset capsule) wordt in Amerika veel gebruikt om mentale prestaties te verbeteren.

CBD wordt in Amerika veel gebruikt als medicijn tegen verschillende aandoeningen.

Kratomsoorten worden in Azië veel gebruikt als koffie, stemmingsverbeteraar of pijnstiller.

 

Beste prijs

Wij betalen niet voor reclame. Wij willen bekendheid opbouwen door mond op mond reclame van onze tevreden klanten. Op deze manier kunnen wij onze producten ook voor de beste prijs aanbieden.

-Team Labgear.nl